Maatwerk Wordpress.

WordPress is het meest bekende en gebruikte CMS systeem (content management systeem) van dit moment. Er zijn veel keuzes in plugins en themes. Maar voor een snelle, veilige en stabiele website die aansluit bij jou wensen gebruiken wij alleen plugins waar we achter staan die goed worden bijgehouden en waarbij de snelheid van de website optimaal blijft. We maken zelf het theme en leveren maatwerk.

 

Technische SEO.

Door gebruik te maken van de juiste opmaak en structuur, sneller is dan een standaard WordPress thema, dan is een website makkelijker te lezen voor Google. Maar ook het gebruik maken van rich-snippets zorgt ervoor dat Google eerder begrijpt waar een pagina over gaat. Wil je later hoger scoren in Google is de technische SEO belangrijk. Door de kennis en het opmaat theme zorg je ervoor dat de technische SEO basis goed staat.

Onderhoud.

Het continue onderhouden, bijwerken, opsporen en verhelpen van bugs van de WordPress site is erg belangrijk om te zorgen dat de website snel, veilig en stabiel blijft. Het onderhouden van de website gebeurt allemaal op een VPS. Op deze server staan alleen de websites van Total Studio. Een groot voordeel, omdat op deze manier de server schoon blijft en de kwaliteit beter kan worden gegarandeerd.